Langit Biru

Semua orang sudah tahu

[TV3] 09.04.09 Matahari – Khamis

leave a comment »

Saya tipu kalau kata taknak tulis ulasan untuk  drama ini tapi saja kan bagi ulasan untuk episod hari ini.

Kakak Arianna dah kawin dan kini dia juga akan berkahwin dengan Dr. Syafiq. Dia ni anak orang kaya. Tapi mak dia tak suka sebab tak tahu latar belakang Arina. Tapi Datin ni ada ‘toy boy’ bernama J. J for Jehan Miskin. Yang kelakarnya, saya teringat pula kepada Jay dari ‘American Next Top Model’.

Sebenarnya apa yang saya nak cerita ni ialah adegan yang terakhir tu bila tiba-tiba watak Fahrin Ahmad datang ke rumah Arina bila waktu kenduri itu. OK. Kali pertama melihat dia dengan berjambang. Konon wajah tidak terurus la. Memang terkejut habis lah waktu tu.

Kemudian, dia pergi ke bilik Arina dan Arina terkejut melihat Fahrin ni. Malam sebelum tu dia sempat menatap gambar Fahrin. Fahrin ni macam cedera di kaki sebab nampak dia pegang tongkat.

Baiklah sampai sini.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: