Langit Biru

Semua orang sudah tahu

[TV3] 15.04.09 Matahari

with one comment

15.04.09 Rabu

Masih lagi sambungan episod semalam. Saya tak fokus tengok drama ni. Hanya nak tengok adegan Dr. Syafiq dan Ashraf sahaja.

Tak tahu apa yang Ari buat sampai mak mertua dia menuduh dia meletak garam dalam makanan dia. Lepas tu mak mertua dia ada sesi menari poco-poco di rumahnya. Ramai lah kawan-kawan dia datang termasuklah si Jay (anak ikan kepada mak mertua Ari).

Ari ni pun berjalan-jalan di dalam rumah dan Jay pun perasan akan Ari ni. Mak mertua Ari perasan juga perlakuan Jay ni.

Rupa-rupanya Ari dah mengandung. Dr. Syafiq memberi perhatian lebih kepada Ari dan ini menimbulkan cemburu pada Ashraf kerana Dr. Syafiq tidak menghubungi dia.

Tidak lama kemudian, Ashraf dan Dr. Syafiq makan bersama. Ari di rumah apabila dia mendapat panggilan daripada kampung bahawa Mak Ngah sedang sakit dan baik segera pulang. Rasanya Ari terus menghubungi Dr. Syafiq.

Saya menahan gelak jer nak tulis entri ni. Saya suka Noorkhiriah. Pelbagai watak dia boleh bawa. Dalam drama ni dia baru mengandung ke sebab tak nampak pun perutnya.

Satu Respons

Subscribe to comments with RSS.

  1. “Saya tak fokus tengok drama ni. Hanya nak tengok adegan Dr. Syafiq dan Ashraf sahaja.”

    lmao.. XD Same reason! I can’t watch it coz I’m going to asrama.. Skang cuti 2 minggu, dpt la tngk sekejap.. tp skang Arianna dh ngan Dato’.. but when my aunt cite balik eps yg sebelum2 ni~ I sanggup backtrack blk kat Youtube just to watch those two lovebirds! Skip ke parts tu je.. haha lolllXD

    hikary22

    Jun 6, 2009 at 6:42 pm


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: