Langit Biru

Semua orang sudah tahu

Son Ho Young dalam penyamaran

leave a comment »

Image Hosted by ImageShack.usTak payah lah nak pakai topeng muka tu. Tengok muka dan senyum pun dah boleh agak siapa? Ye, itulah Son Ho Young. Gambar ini diambil sewaktu dia menghadiri perlawanan bola keranjang pada bulan Mac. Tapi mungkin juga dia tidak sihat sebab selalunya topeng muka ini akan dipakai jika mereka ingin menyorok dari perhatian awam ataupun tidak sihat tetapi masih juga ingin keluar.

Dalam perkembangan yang lain pula, tak tau pula Son Ho Young ada teman baru setelah putus dengan kekasih lamanya pada akhir tahun lepas. Teman baru wanita Son Ho Young bernama Yeon Min Ju. Mereka telah dilihat menghabiskan masa bersama dengan menonton filem Korea “A Story Sadder than Sadness” pada hujung minggu awal April yang lepas.

Mereka baru sahaja menyambut 100 hari bersama. Mereka mula kenal pada tahun lepas dan telah berpasangan padal awal tahun ini.

Saya harap mereka akan kekal bahagia. Son Ho Young sudah mencapai umur untuk berkahwin.

Written by Langit Biru

April 19, 2009 pada 7:01 am

Dikirim dalam Uncategorized

Tagged with , ,

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: