Langit Biru

Semua orang sudah tahu

Sambutan hari jadi Son Ho Young

leave a comment »

Sebenarnya majlis ini diadakan pada bulan tiga yang lepas. Tapi baru sekarang saya jumpa gambar-gambar yang diambil sempena majlis ini.

Ini ialah majlis sambutan ulang tahun dan juga konsert mini. Telah diadakan di Jayang-dong’s Noori Art Centre dan telah dihadiri oleh peminat dia yang datang dari seluruh Korea. Dia telah berumur 30 tahun.

Majlis hari jadi disambut berbeza dengan di Malaysia. Para artis akan mengadakan majlis di dewan atau stadium bergantung kepada keadaan. Ya, di stadium. Nak tengok lagi gambar dia. Saya ada banyak gambar dia. Selepas ini banyak lagi gambar di bawah. Diambil oleh jurugambar dari media dan juga para peminat.

Ini semasa dia memberi ucapan dan membuat persembahan solo semasa mini konsert.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ini bahagian pertama majlis dimana bersama dengan pengacara majlis iaitu dua orang pelawak dan pengacara terkenal di sana. Mereka bermain permainan dengan peminat. Kalau yang perempuan tu peminat lah. Boleh nampak juga hadiah untuk Son Ho Young. Sesi pertama ini diakhiri dengan nyanyian lagu selamat hari lahir dan potong kek.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ini pula semasa mini konsert Son Ho Young. Danny Ahn dan Kim Tae Woo juga turut hadir untuk memeriahkan majlis. Mereka telah menyanyikan lagu dari album kumpulan mereka.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ini bahagian akhir gambar, saya janji jika tiada lagi gambar yang saya jumpa.
Image Hosted by ImageShack.us

Sila klik untuk saiz asal.

Saya berharap sangat yang saya akan dapat menghadiri salah satu majlis hari lahir mereka.

Advertisements

Written by Langit Biru

Mei 22, 2009 pada 9:55 am

Dikirim dalam Uncategorized

Tagged with , ,

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: