Langit Biru

Semua orang sudah tahu

Kedudukan Faizal Tahir di carta minggu ke-5 Mei

leave a comment »

Setakat ini lagu ‘Bencinta’ telah berada di dua carta radio dan Muzik Muzik. Banyak lagu baru yang akan mengugat kedudukan Faizal Tahir. Tapi saya akan terus mengundi untuk Faizal Tahir. Sekali lagi carta telah cepat dikemaskini. Paling lewat ialah pada Selasa pagi untuk Carta Suria 30. Tapi di guamuzik.com.my carta bagi Hot FM masih belum dikemaskini.

Carta Hot FM tak sempat dengar pada hujung minggu yang lalu. Ulangan pun sama. Mana tak, banyak rancangan menarik nak ditonton pada malam itu. Faizal Tahir lagi.

* Carta Suria 30 di Suria FM.

Lagu Bencinta jatuh mendadak ke tempat terakhir. Memang musykil kenapa jadi begini. Kalau ikutkan kedudukan pada minggu lepas, lagu ini di tempat ke-11. Lepas tu perasan tak yang ruangan ‘Jumlah Minggu‘ dari 0 kepada 5. Kedudukan minggu lepas pun begitu juga iaitu pada kedudukan 22. Mana datang kedudukan ke-11 tu. Takpun mungkin 11 darab 2 yang jadi dua puluh dua. Memang saya keliru.

Untuk mengundi Faizal Tahir seperti berikut hanya melalui SMS: Taip hantar ke 33511.

Image Hosted by ImageShack.us

* Muzik Muzik

Faizal Tahir masih menggungguli carta untuk minggu ketiga. Mari kita teruskan mengundi. Untuk mengundi Faizal Tahir: SMS MMB413 dan hantar ke 33399. Semoga minggu depan akan menjadi juara lagi. Saingan memang hebat pada minggu ini.

Image Hosted by ImageShack.us

* Carta 30 Hot FM

Minggu ini Faizal Tahir telah melonjak ke tempat ketiga. Tak sia-sia saya mengundi. Nasib baik lah tiada kos dikenakan kerana undian melalui internet. Bila nak jadi juara ni.

Untuk mengundi di Hot FM, sila ke laman web Hot FM. Hanya perlu mendaftar emel dan satu emel untuk satu kali mengundi pada setiap hari.
Image Hosted by ImageShack.us

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: