Langit Biru

Semua orang sudah tahu

MTV World Stage akan datang pada 15 Julai

with 3 comments

Dah tak tau nak letak tajuk yang sesuai untuk kali ini. Dalam entri saya yang terdahulu, MTV Asia akan umumkan sesuatu pada 6 Julai. Tetapi tarikh tersebut telah berlalu dan bila saya pergi ke laman web tersebut, tarikh telah berubah seperti dibawah.

Image Hosted by ImageShack.us

Kita tengok dulu pengumuman yang akan diberikan kelak. Tapi terdapat maklumat baru yang diterima dari sumber yang boleh dipercayailah iaitu MTV Asia Award tahun ini telah direhatkan atau ditiadakan dan digantikan dengan acara ini.

MTV World Stage akan datang ke Malaysia pada 15 Ogos 2009, bertempat di Sunway Lagoon. Tiket akan diberikan secara ekslusif. Saya nak tiket juga. Kalau kat Sunway Lagoon, buat kat mana yek. Takkan kat pantai tiruan tu atau kat auditorium tu. Macam tak muat je.

Selain 2PM, dengarnya Lady Gaga juga akan hadir. Dalam temuramah di MTV Asia baru-baru ini dia berkata yang dia akan hadir untuk membuat persembahan di satu muzik festival. Tapi sebelum itu dia akan membuat konsert di Singapura beberapa hari sebelum itu. 2PM sekurang-kurangnya kena nyanyi 3 buah lagu.

Saya hendak Faizal Tahir membuat persembahan pada malam itu. Tak kira-lah, nak juga Faizal Tahir. Walaupun hati ini masih terasa kerana Wonder Girls dan Park Jin Young tidak dapat hadir, harap-harap Faizal akan membuat persembahan secara solo bukan duet ataupun nyanyi berkumpulan.

Written by Langit Biru

Julai 8, 2009 pada 2:51 pm

3 Respons

Subscribe to comments with RSS.

  1. Thanks for the message on my blog! It’s nice to hear from other g.o.d fans! I’m glad you liked the subbed mv of Danny Ahn!
    Cheers!

    Rasckita

    Julai 10, 2009 at 7:36 am

  2. nak tanye….same ke world stage award dgn mtv asia awards??hohohoohoho…^^

    kaMechaN

    Julai 12, 2009 at 3:24 pm

  3. isk, suke gile kot dgr2 2pm nk dtg mesia. even though sedey sbb wg tak dpt dtg, tp takpe la. jyp anta 2pm. huhu
    best best best, tak saba2.
    arap2 ley la masuk, tak mcm MAA last year, kempunan tak dpt tgk suju. sobs2

    ciknad

    Julai 23, 2009 at 3:33 pm


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: