Langit Biru

Semua orang sudah tahu

Kim Tae Woo ada hati terhadap siapa pula?

leave a comment »

Kim Tae Woo, salah seorang ahli kumpulan popular god telah memberitahu bahawa dia meminati Kwon Yuri dari kumpulan Girl’s Generation. Hancur hati saya apabila mengetahuinya.

Dalam rancangn bual bicara popular MBC Come To Play, staf program tersebut telah membuat kejutan dengan membuat panggilan telefon kepada gadis idamannya. Tidak!!!!

Melalui perbualan yang agak gugup antara mereka, Kim Tae Woo memberitahu yang dia berjaya mengatasi halangan dalam menjalani kehidupan semasa program khidmat negara dengan sentiasa memikirkan Yuri. Tapi ini tidak berakhir begitu sahaja. Tae Woo berkata lagi yang dia menyimpan gambar Yuri di dalam loker peribadinya dan melihatnya setiap hari. Walaubagaimanapun untuk tidak terlibat dalam skandal yang tidak diingini, TaeWoo telah menyatakan bahawa dia hanya menganggap Yuri sebagai adik sahaja. Pheww, lega!

Ye, lah tu Tae Woo ni. Bukannya boleh percaya.  Tapi TaeWoo nampak comel dalam rancangan ini, dengan hanya bert-shirt ringkas. TaeWoo siap menyanyikan lagu god ‘Sky Blue Balloon’ terhadap Yuri.

Advertisements

Written by Langit Biru

September 5, 2009 pada 3:08 pm

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: