Langit Biru

Semua orang sudah tahu

Son Ho Young untuk sesi latihan All Shook Up

leave a comment »

Nampak menarik betul Son Ho Young berada di dalam kolam ini. Gambar ini diambil semasa sesi pengenalan atau induksi untuk teater muzikal ‘All Shook Up’ baru-baru ini.

Image Hosted by ImageShack.us

Mungkin ini selama dua hari satu malam. Mereka menghabiskan masa untuk merapatkan hubungan dan bermesra kerana mereka akan bersama untuk sebulan lebih hampir setiap hari.

Boleh pula main air di kolam. Kenapa-lah Son Ho Young ni tak buka baju dia… ke ke ke…
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Sesi karaoke pula. Mesti nyanyi lagu kumpulan god ni sebab ada video Son Ho Young di TV. Nampak berbeza kan. Itu gambar 6-7 tahun dulu. Set karaoke ni di rumah rehat. Apalah markah yang dia dapat.
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Lagi gambar. Macam budak sekolah je. Tapi budak sekolah mana boleh minum bir.
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Harap-harap semua berjalan lancar. Semoga muzikal ini akan menarik perhatian ramai. Mana tau Son Ho Young akan dicalonkan untuk sebarang anugerah nanti.

Written by Langit Biru

Oktober 11, 2009 pada 3:00 pm

Dikirim dalam Uncategorized

Tagged with

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: