Langit Biru

Semua orang sudah tahu

Danny Ahn dalam MBC Changing the World Quiz

leave a comment »

Baru-baru ini pada 19 September 2009 Danny Ahn, Son Ho Young dan Kim Tae Woo menyertai rancangan MBC Changing the World Quiz. Sebenarnya saya pun tak pernah tengok rancangan ini. Tapi disebabkan ada mereka bertiga, saya pun terpanggil nak tengok walaupun tak faham sepatah pun.

Image Hosted by ImageShack.us

Danny dikehendaki menjawab soalan dan dia boleh mendapatkan pertolongan dari orang lain. Kemudian dia menelefon Jang Hyuk untul menolongnya. Jang Hyuk ialah seorang pelakon dan di bawah syarikat pengurusan yang sama dengan Danny.

Danny terus bertanyakan soalan tanpa memperkenalkan diri dahulu keran dia perlu menjawab soalan dalam tempoh masa. Jang Hyuk terus menolongnya tetapi kemudian bertanyakan siapa di talian tapi Danny tak jawab. Selepas itu barulah Jang Hyuk mengenali siapa di talian.

Image Hosted by ImageShack.us

Kemudian, Jang Hyuk berjaya menjawab semua soalan yang diberikan. Kemudian, dia berbual seketika dengan pengacara program. Pengacara bertanyakan khabar mengenai bulan madu dan anak dia yang baru lahir. Soalan tersebut agak sensitif dan dia berjaya melepaskan diri dari menjawab.

Danny dan Jang Hyuk sekarang membintangi drama yang sama. Memang payah lah nak terjemahkan dari Inggeris ke Melayu sebab kebanyakan ayat pun sukar diterjemah dari bahasa Korea.

Advertisements

Written by Langit Biru

Oktober 12, 2009 pada 9:01 am

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: