Langit Biru

Semua orang sudah tahu

Son Ho Young di Yeosu 22.08.2009

leave a comment »

Pada 22 Ogos 2008 yang lalu, Son Ho Young dan kakaknya Son Jeong Min telah berada di Yeosu, Korea untuk satu program. Mereka adalah duta untuk kempen mengambil gambar di Yeosu ataupun sesuatu seperti itu. Saya tak tau apa terjemahan sebenar. Hanya mengharapkan Google sahaja.

Kalau berdasarkan gambar, Yeosu seperti terletak di pantai sahaja. Mungkin antara pantai yang indah di Korea dan kempen memelihara alam sekitar. Banyak lagi gambar tinggal nak klik je.

Kakak Son Ho Young iaitu Son Jung Min. Dia juga seorang pelakon tetapi lebih kepada belakang tabir. Dia kecil sedikit dari Son Ho Young. Tau lah musim panas tapi pakai but pula di pantai.

Jari-jemari Son Ho Young. Mungkin dia ada membuat rawatan tangan kot.

Gambar Son Ho Young. Tengok tu, dia ambil gambar pemandangan. Jurugambar ini mengambil gambar dia yang comel itu. Cuaca kelihatan bagus dan cerah.

Tengok muka dia yang licin dan sihat tu. Sama ada dia membuat rawatan muka ataupun memang kulit dia macam tu. Kalah muka saya.

Koleksi gambar ini diambil oleh peminat Son Ho Young.

Written by Langit Biru

November 3, 2009 pada 9:02 am

Dikirim dalam Uncategorized

Tagged with

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: