Langit Biru

Semua orang sudah tahu

2PM di sesi bergambar untuk majalah Style

leave a comment »

Saya terlambat nak kemaskini berita terkini 2PM tapi saya nak cerita juga. Lambat macam mana sekali pun.

Mereka menjalani sesi bergambar untuk majalah Style bersama dengan pelakon drama You Are Beautiful. Kira ni belakang tabir lah ni.

Yang kat atas tu TaecYeon, ape ke hal rambut macam Elvis pula.

Dalam video preview yang pendek ini, kumpulan 2PM ditemuramah setelah beberapa bulan berehat. Dapat dilihat di sini yang mereka mempunyai imej baru.

Written by Langit Biru

November 13, 2009 pada 9:08 am

Dikirim dalam Uncategorized

Tagged with

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: