Langit Biru

Semua orang sudah tahu

Terbaru dari cyworld Kim Tae Woo

leave a comment »

Sebenarnya tak lah baru sangat pun. Adalah dalam dua bulan lepas. Kim Tae Woo memang rajin mengemaskini cyworld dia. Cuma saya je yang malas nak ambil tau.

Image Hosted by ImageShack.us

Ini ialah caps dari cyworld Kim Tae Woo. Untuk background cyworld, Tae Woo menggunakan warna langit biru. Bukan maksud dia tau pasal blog ni tapi sebab itu warna dia. Kalau lah saya boleh baca perkataan Korea, memang senang. Gambar yang ada ialah dari album terbaru dia.

Apa yang menarik ialah terdapat gambar kecil ahli kumpulan god di bawah sebelah kanan. Dari kiri ke kanan ialah, Yoon Kye Sang, Son Ho Young, Park Joon Hyung dan Danny Ahn.

Ini pula gambar Tae Woo solo. Nampak macam dia pergi mendaki bukit. Berlatarbelakang langit biru lagi, saya tahu dia memang suka. Eloklah dia membuat aktiviti yang mengeluarkan peluh ni.

Written by Langit Biru

Disember 22, 2009 pada 9:28 am

Dikirim dalam Gambar

Tagged with

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: