Langit Biru

Semua orang sudah tahu

Son Ho Young di Vietnam

leave a comment »

Son Ho Young telah berada di Vietnam pada bulan Oktober yang lalu. Dia terlibat dalam persembahan artis Korea di sana. Kenapa je lah tak singgah di KL ke. Ini di lapangan terbang di Vietnam sebelum pulang ke Korea pada 18 Oktober 2009.

Pose dia sebegini macam model. Kulit muka yang licin. Terdapat banyak lagi gambar yang menarik di bawah.

Jika berdasarkan watermark gambar. Ini dari peminat di Korea. Maksudnya, terdapat peminat dari Korea yang turut pergi ke Vietnam mengekori dia. Tabik hormat betul saya kepada peminat sebegini.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Ini pula gambar Son Ho Young di kolam renang hotel. Dari kamera dia tau, bukan kamera peminat. Lelaki yang seorang tu ialah rapper yang mengiringi persembahan Son Ho Young.

Sexy back. Mesti dia rajin bersenam sebab bukan senang nak kekalkan bentuk badan sebegini. Six-pack tu dan di kolam renang. Memang mimpi yang indah untuk peminat perempuan.

Written by Langit Biru

Januari 5, 2010 pada 9:50 pm

Dikirim dalam Gambar

Tagged with

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: