Langit Biru

Semua orang sudah tahu

Danny Ahn dalam sitkom High Kick

leave a comment »

Comelnya Danny ni. Senyuman dia membuatkan peminat dia cair je. Tengok dia senyum pun jadi lah. Baru-baru ini dia muncul sebagai cameo dalam sitkom popular High Kick Through the Roof.

Dalam episod ini, Danny menjadi teman lelaki kepada Shinji (gambar) dan merupakan sahabat kepada watak utama sitkom. Mereka hanya muncul untuk satu episod sahaja.

Kalau ikutkan, Danny dan Shinji ni antara senior dalam bidang hiburan sebab mereka dah lebih sepuluh tahun terlibat. Tapi mungkin disebabkan jadual berbeza, mereka jarang bertemu. Tapi disebabkan pengalaman yang mereka ada membolehkan penggambaran dijalankan dengan sempurna.

Danny dalam sitkom ini.

Written by Langit Biru

Januari 16, 2010 pada 9:22 pm

Dikirim dalam Drama, Video

Tagged with ,

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: