Langit Biru

Semua orang sudah tahu

[30.11.09] Kim Bum Soo Dream Radio

leave a comment »

Tetamu pada malam itu ialah kumpulan hip-hop Mighty Mouth dan Supreme Team. Ini kali kedua mereka bersama dalam rancangan ini.

Wah, macam nak jawab periksa je. Kelihatan tekun sekali.

Mungkin mereka ada sesi kuiz atau apa-apa. Kali ni hanya audio sahaja tapi macam biasalah tak jumpa di Youtube.

Macam ada orang berikan limau je pada semua orang.

Shorry J dan Sang Chu. Tengok lah lengan Sang Chu yang mantap tu. Mereka ni sebaya tau tapi beza umur sebanyak 10 bulan.

Yeay, Simon D dan E-Sens.

Baru perasan yang t-shirt Sang Chu pakai tu gambar Obama.

Written by Langit Biru

Februari 9, 2010 pada 9:49 am

Dikirim dalam Gambar

Tagged with , ,

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: