Langit Biru

Semua orang sudah tahu

[28.03.2010] Album Faizal Tahir tak layak ke AIM

with one comment

Mungkin Diva ni tak pergi sidang akhbar ataupun tak buat kerja rumah dulu. Tapi Kosmo! memang ‘prihatin’ kepada FT ni. Kalau album dah lama siap pun tapi baru nak dikeluarkan apa salahnya.

PENYANYI yang makin popular dengan lagu Selamat Malam ini baru saja meluncurkan album barunya bulan ini. Tiba-tiba, Diva dengar album kedua Faizal Tahir itu sudah pun tercalon dalam Anugerah Industri Muzik untuk beberapa kategori.

Setahu Diva, tarikh tutup untuk menyertai AIM adalah pada bulan Disember lalu. Macam mana pula si Faizal ini dapat bertanding dengan albumnya sedangkan ia baru saja siap?

Namun, di sebalik keraguan itu, Diva nak jugalah ucapkan tahniah sebab album Adrenalin laris walaupun baru dipasarkan. Tinggal lagi Diva belum sempat mendengarkannya.

Cuma Diva harap si Faizal sekali-sekala dapat keluar dengan rock sebenar dan gimiknya tidak perlulah dibuat-buat sebab ada masanya mencacatkan imej seorang rocker. Jadilah macam rockers dulu-dulu yang selamba tapi aura mereka melimpah-ruah.

Sumber : Kosmo! Online

Written by Langit Biru

Mac 28, 2010 pada 12:33 pm

Dikirim dalam Artikel

Tagged with

Satu Respons

Subscribe to comments with RSS.

  1. utk pengetahuan, FT dah lancarkan album secara digital sebelum tarikh tutup, that is why album tu sempat dicalonkan…
    cuma physical album yg lambat dikeluarkan..
    apa2pun, Adrenalin besstttt!

    lili

    Mac 28, 2010 at 1:20 pm


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: