Langit Biru

Semua orang sudah tahu

Posts Tagged ‘Park Joon Hyung

Konsert The First Son Ho Young & Kim Tae Woo di Vancouver, Kanada

leave a comment »

Lokasi terakhir untuk konsert jelajah Son Ho Young dan Kim Tae Woo ialah di Vancouver, Kanada. Konsert yang berlangsung selama dua hari iaitu 26 dan 27 Februari 2010. Mereka sengaja memilih tarikh tersebut kerana ingin menyaksikan Sukan Olimpik Musim Sejuk yang berlangsung di sana.

Menurut para penonton yang hadir, terdapat juga beberapa atlet Korea yang hadir untuk menyaksikan konsert tersebut. Perasan tak yang t-shirt dipakai oleh mereka itu bertulis apa, “Canada Eh!“.

Saya nak pergi juga konsert ini. Terdapat kejutan dan tetamu istimewa yang hadir semasa hari kedua konsert itu.

Baca baki entri ini »

Written by Langit Biru

Mac 20, 2010 at 9:35 am

Dikirim dalam Gambar

Tagged with , , ,

Joon Park dalam Dark Blue

leave a comment »

Patut-lah lama tak dengar cerita. Rupa-rupanya dia berlakon drama. Joon Park atau pun Park Joon Hyung telah muncul dalam drama bersiri ‘Dark Blue’ musim pertama episod 4 ‘K-Town’.

Image Hosted by ImageShack.us

Kalau berdasarkan gambar di atas, agak-agak dia memegang watak sebagai apa?
Baca baki entri ini »

Written by Langit Biru

Oktober 7, 2009 at 9:09 am

Dikirim dalam Uncategorized

Tagged with

Kim Tae Woo di rakaman video muzik

leave a comment »

Sungguh berkarisma Kim Tae Woo. Ini bukan sesi bergambar biasa tetapi ialah sesi rakaman penggambaran video muzik di studio. Perasan tak garis lampu yang ada. Saya pasti itu bukan buatan manusia.

Image Hosted by ImageShack.us

Koleksi gambar ini diambil semasa sesi penggambaran untuk video muzik Kim Tae Woo terbaru iaitu lagu dari digital single “Memory & Remembrance”.  Sesi rakaman yang santai dan disertai oleh beberapa penyanyi yang rapat dengan beliau. Maksudnya di sini ialah mereka pun turut serta berada di dalam video muzik ini.

Baca baki entri ini »

Written by Langit Biru

Julai 29, 2009 at 8:59 pm

Kemunculan god di Hollywood Bowl

leave a comment »

Kumpulan yang saya minati telah bergabung untuk membuat persembahan di Hollywood Bowl, Los Angeles pada 9 Mei 2009. Bila saya mengetahui tentang persembahan yang mereka buat membuatkan saya rasa terharu kerana saya begitu teringin untuk melihat mereka membuat persembahan sekali lagi.

Son Ho Young menjadi pengacara majlis untuk konsert kali ini dan juga membuat persembahan. Bila Kim Tae Woo diumumkan akan menghadiri konsert ini. Saya merasakan mereka akan membuat persembahan solo dan juga bersama. Saya juga mengharapkan yang Danny Ahn akan turut serta dan juga Park Joon Hyung memandangkan dia berada di California tetapi Danny Ahn sedang menjalani penggambaran drama.

Baca baki entri ini »

Written by Langit Biru

Jun 10, 2009 at 10:33 pm

Dragonball Evolution di Korea Selatan

leave a comment »

Gambar-gambar telah ini diambil oleh peminat Park Joon Hyung semasa para pelakon filem tersebut tiba di Seoul, Korea Selatan pada 17.02.2009 yang lalu. Kalau tak silap, mereka tiba lewat tengah malam tetapi para peminat sabar menanti kehadiran mereka. Berdasarkan gambar, mereka menantikan kehadiran Park Joon Hyung.

Image Hosted by ImageShack.us

Baca baki entri ini »

Written by Langit Biru

April 23, 2009 at 5:01 pm

Persembahan god – ‘Sky Blue Balloon’

leave a comment »

Persembahan ini sudah lama iaitu pada tahun 2001. Tetapi tengok lah, penuh satu stadium dengan belon peminat kumpulan ini. Ini bukan konsert solo kumpulan ini tetapi ramai lagi penyanyi yang membuat persembahan. Konsert ini diadakan di stadium terbesar Korea iaitu Stadium Olimpik di Seoul.

Baca baki entri ini »

Written by Langit Biru

April 18, 2009 at 7:02 am

Dragonball Evolution di Galaxie

leave a comment »

Belek-belek Galaxie 1 April, hari tu baru perasan ada juga kisah Dragonball Evolution dalam ruangan Snapshot.

Baca baki entri ini »

Written by Langit Biru

April 16, 2009 at 5:05 pm